Laatste volle dag Buenos Aires
Blijf op de hoogte en volg Edith
12 Januari 2018 | Argentinië, Buenos Aires
Vanmorgen wat meer bewolking maar nog steeds temperaturen boven de 30 graden dus wat benauwder weer, maar we gaan toch maar weer op stap. Naast onze wijk Palermo Hollywood ligt de wijk Palermo Soho en we besluiten dan ook hier wat rond te dwalen. Palermo Soho een wijk voor de jonge en trendy Argentijnen en heeft een bohemian gevoel, vrijgevochten, kleurrijk, en onconventioneel. Er zijn hier ook vrij veel boetiekjes en kleine winkels met van alles en nog wat maar we zien ook dat er een aantal dicht zijn i.v.m. de vakantie tijd nu. Ook valt het op dat op elke 2e hoek van de straat een apotheek staat?! Ook veel auto reparatie garages heb ik gezien. Ik ga mij er niet aan wagen om hiervoor een reden op te geven.
Lekker in een klein lokaal zaakje een lekker hapje gegeten voor lunch, en hier zien we dat er een warm dagmenu wordt geserveerd met een glas wijn en toetje voor maar 8 euro’s dus veel ouderen komen hier toch op af. Ook zijn de porties behoorlijk groot, naar mijn mening, maar de oudere dames, die wij zien om ons heen, eten netjes hun bordjes helemaal leeg! Vol goede moed en met een vol buikje stappen wij weer verder richting ons Hotel want dat eten moet er wel weer af, wij hebben niet het dagmenu genomen trouwens. Wel empanadas en een steak sandwich. Terug in het Hotel aangekomen is het nog behoorlijk warm dus besluiten wij om een lekkere “dip” in de rooftop pool te nemen - Heerlijk gewoon, daar knap je helemaal van op!
Vanavond nog een gratis wijnproeverij in ons Hotel en dan weer de koffers inpakken want morgenochtend laten we de stad achter ons en gaan we naar de Gauchos op de Pampa’s voor 1 nachtje voordat we overmorgen vliegen naar El Calafate en de Perito Moreno.
13 Januari 2018 - 09:09
Ellen:
Leuk om te lezen Edith, het lijkt me een geweldige
stad en een prachtig land. Geniet van jullie mooie
reis.
Veel liefs,
Peter en Ellen
13 Januari 2018 - 10:05
Lia Rook:
Als alles volgens jullie planning is verlopen heb je op dit moment Buenos A. alweer verlaten, op weg naar het volgende avontuur. Ik heb gisteren mijn mailbox niet geopend. Daarom een wat verlate reactie. Ik ga vandaag , als dick thuis is, even via zijn pc kijken waar jullie precies uithangen. Fijne dag, dikke knuffel, x lia