Oude friend
Blijf op de hoogte en volg Edith
21 Maart 2015 | Nieuw Zeeland, Auckland
Vanmiddag een afspraak met mijn allereerste vriendje uit NZ van de lagere school Roger Henare. Met hem heb ik al een aantal jaren contact via FB en hij woont ongeveer 1 1/2 uur ten zuiden van Auckland in Thames. Hij moest toch in Auckland zijn dus hebben we voor lunch afgesproken in een café hier in de buurt. Wat een geweldig weerzien en nu heeft hij ook kennis gemaakt met Frank. De oude verhalen en wat er allemaal in zijn leven is gebeurt hebben het revue gepasseerd en weer was het of de jaren dat we elkaar niet hebben gezien zo weg vielen. Wat zijn deze ontmoetingen toch bijzonder, ik kan dit gevoel moeilijk onder woorden brengen. Roger en Frank konden het ook super goed met elkaar vinden dus voor Frank ook heel leuk om de oude verhalen van iemand anders te horen!
's-Avonds heeft John ons naar een leuk restaurant gebracht in Rivershead waar wij nogmaals met zijn vriendin Belle een heerlijke zwoele avond hebben doorgebracht aan het water. Een restaurant met echte kiwi gastvrijheid en met uitzicht op de bovenste Waitemata. Riverhead staat bekend om zijn wijngaarden dus de wijn was uitstekend (commentaar van Frank)!
Morgen hoop ik nog op een ontmoeting met twee broers, zonen van een goede vriendin van mijn moeder, en waar ik gedurende ons verblijf in NZ veel mee heb opgetrokken.
XXX dank jullie voor de leuke commentaren, ze worden gelezen!
22 Maart 2015 - 09:24
Fleur:
Wat fijn dat jullie zo genieten en de verwachtingen worden overtroffen! Onvergetelijk. Dat zie je zo op die foto's!! Xxx -
22 Maart 2015 - 09:53
Erna:
We zien op de foto's dat jullie het heel erg naar jullie zin hebben. Vooral Frank! Geweldig!
Liefs en groetjes, Chris, Erna en Ruben -
22 Maart 2015 - 09:57
Mama:
Wat een leuke foto's! Doe de groeten aan Frank en Martin en ook aan John natuurlijk! Veel plezier! Xxx -
22 Maart 2015 - 11:44
Lia Rook:
Ja, de blijdschap, verwondering en bewondering spatten van het papier af. Wat supergeweldig dat jullie zo genieten. Ik ben toch wel blij dat Roger je eerste vriendje is geweest en Frank je laatste. Want met Frank kun je meer lachen, dat bewijst de foto maar weer eens.
Geniet er weer van, wij genieten van jullie.
Dikke XX
22 Maart 2015 - 16:29
Doug:
Super fijn dat jullie het zo leuk hebben en jullie echt aan het genieten zijn! alle mooie verhalen en foto's nu al, ben benieuwd als jullie weer thuis zijn! Geniet van alle mooie plekken en mensen en doe de groeten aan John!
xxx