Woensdag natte sneeuw :-)
Blijf op de hoogte en volg Edith
10 December 2014 | Verenigde Staten, New York
Zolang het droog blijft kunnen we buiten zijn want op de kou kan je je kleden. Vandaag wordt het dus het shoppen van gisteren inhalen en daar kon een ieder zich zeker in vinden. Dus op naar 5th Avenue en de winkels. Allereerst zijn we in de grote Victoria's Secret winkel geweest en wat is deze prachtig opgezet met ook een halve vloer voor het merk Pink. De dames hebben dan ook het een en ander hier aangeschaft al was niet alles even voordelig want we blijven op de centjes letten :-)
Verder nog een aantal leuke Kerst winkels met hele leuke maar zeer breekbare spullen dus niet echt een optie om mee te nemen, ook de nodige schoenen zaken werden niet zomaar voorbij gelopen! Door naar Macy's en alvorens de winkel in te gaan eerst alle prachtige etalages bekeken, dit jaars thema DE PLANETEN. Ook binnen was alles in Kerstsfeer en kregen we op verschillende afdelingen 30% korting dus die half lege koffers komen echt wel gevuld terug!
Toen we uit Macy's kwamen was de regen inmiddels veranderd in natte sneeuw en dat gaf ook weer een hele andere maar hele leuke sfeer aan zo'n stad. We hadden afgesproken om wat later een stevige lunch te gebruiken dus om 15:00 uur want vanavond hadden we kaarten voor de Kerstshow van de Rockettes in Radio City Music Hall om 20:00 uur. De lunch werd voor iedereen gezond met veel groenten na de overdadige maaltijd van gisteren (kijk maar op de foto's). We hadden na de lunch nog een aantal uurtjes om nog meer te shoppen en dat hebben we dan ook gedaan. Mic heeft het nodige aan (werk)kleding aangeschaft bij Tommy en natuurlijk heeft zijn vader ook dankbaar gebruik gemaakt van de 50% extra personeelskorting!
De Kerstshow van de Rockettes was echt zeer de moeite waard en ik geloof dat iedereen hiervan heeft genoten. Het was n.l. een spektakel voor het oog met een super choreografie, licht en beeld show en mooie kostuums. De overgangen van scenes in de show liepen dan ook naadloos in elkaar over en dat was geweldig om te zien.
Na de show van 90 minuten nog even langs Rockefeller Centre gelopen met zijn HUGE XMAS TREE, vele lichtjes en openlucht schaatsbaan en daarna een afzakkertje gehaald bij de Ierse Pub 2 straten bij ons Hotel vandaan waarna het weer tijd was om ons bedje op te zoeken want inmiddels was het al 00:30 uur! Stelletje uitlopers zou mijn Moeder zeggen!
Morgen is de voorspelling voor droog en zonnig weer dus we gaan het zien, dan hebben we echt alle weersomstandigheden wel gehad.
Truste XXXXXX
11 December 2014 - 10:56
Lia:
Wat een geweldig leuke foto's. Douglas, nog steeds niet naar oma geluisterd, waar is je muts ? Edith, heb jij voor jezelf met shoppen nog leuke dingen gekocht ? Dick en ik gaan morgen ook op " reis ". We hebben wel beduidend minder vlieguren, wij zitten in een hotel in Dordrecht (dus geen jetlag).
Fijne dag en hopelijk weer droog.
Voor allemaal een XX -
11 December 2014 - 15:48
Timo:
Ziet er gezellig uit guys. Ondankz het weer genieten jullie er goed van met z'n zessen. Hopelijk morgen met een zonnetje erbij om de 4 seasons in 1 week te completeren. Oh ja en Michael ik ben jaloehoeoeoers...!